Data publicării: 27/02/2024

Serviciul Fiscal de Stat comunică ELENA BUNICI despre faptul că a fost întocmit următorul act:

Serviciul Fiscal de Stat comunică persoanei fizice Elena BUNICI, domiciliată la adresa mun.Chișinău str.Alba-Iulia 81 bil.6 ap.10, faptul că se citează la Direcției generale control a Serviciului Fiscal de Stat, adresa: mun.Chișinău str.Constantin Tănase nr.9 pentru data de 21.03.2024, ora 1030, bir.711 pentru participarea la examinarea cazului de încălcare fiscală. În scopul examinării cazului de încălcare a legislației sunteți în drept de a delega un reprezentant în baza procurii. Persoana citată urmează să posede, cu sine, buletinul de identitate ori alt care confirm identitatea. În caz de neprezentare la data, ora și locul indicat, cazul de încălcare a legislației va fi examinat în lipsa Dvs. (reprezentantului).  Înscrisurile sunt notificate public.

După expirarea a 15 zile din data plasării anunțului, termenele specificate încep să curgă, la expirarea cărora drepturile menționate vor decădea.

Date de contact a persoanelor responsabile: inspector principal Lilia LAZĂR, tel.(022)82-32-00, e-mail: lilia.lazar@sfs.md
news-events